Τι έκανες ρε Πέπε; (VIDEO)

Τι έκανες ρε Πέπε; (VIDEO)

Δεν φημίζεται ούτε για τις εντυπωσιακές ντρίμπλες του, ούτε για τις περίτεχνες ενέργειές του.

Άλλη είναι η δουλειά του στο γήπεδο. Να «καταστρέφει», να μαρκάρει, να «εξοντώνει» τον αντίπαλο με κάθε τρόπο. Για αυτό και πολλές φορές ξεφεύγει!

Ο λόγος για τον Πέπε, ο οποίος στην προπόνηση της Ρεάλ προσπάθησε να κάνει κάτι… εντυπωσιακό, αλλά πρόσφερε απλόχερα γέλιο.

O Πορτογάλος αμυντικός της «βασίλισσας» κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου «κορόιδου» προσπάθησε να περάσει την μπάλα με ένα τακουνάκι και παρά λίγο να τραυματιστεί!

Το βίντεο με τον Πέπε ήδη παίζει παντού στο Διαδίκτυο και αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν… το έχει ο άσος της Ρεάλ! 

Δείτε το βίντεο

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE