ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαρδιωτικοί… Έχυσαν τη ΚΑΡΔΑΡΑ με το ΓΑΛΑ…

Αποκαρδιωτικοί… Έχυσαν τη ΚΑΡΔΑΡΑ με το ΓΑΛΑ…

Σε προηγούμενα ματς με μικρομεσαίες ομάδες, όταν ο Απόλλωνας δεν έπαιζε τόσο καλά, οι όποιες αδυναμίες παρουσίαζε «καλύπτονταν» από την εξασφάλιση των τριών βαθμών. Τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας με τον Ολυμπιακό.

Χθες με την Καρμιώτισσα, οι κυανόλευκοι ήταν αποκαρδιωτικοί, με αποτέλεσμα να δεχθούν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. Το τελικό 1-2,  δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι τους κολακεύει, αφού η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, βρήκε ευκαιρίες να «ανοίξει» κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Απόντος του Βαλεντίν Ρομπέρζ, η άμυνα «τρυπούσε» εύκολα, οργανωτικά η ομάδα ήταν κομμένη στα δυο, οι όποιες προσπάθειες κατέβαλε στην επανάληψη ο Σωφρόνης Αυγουστή με «παρεμβάσεις» από τον πάγκο δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα η εικόνα της ομάδας, μπορεί να λεχθεί ότι έγινε χειρότερη.

Έπαιξε ρόλο και το δεύτερο τέρμα του Ίσμα Σασσί, που τους «διέλυσε» εντελώς ψυχολογικά, πέραν από την έλλειψη ισορροπίας της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Μια ομάδα που θέλει πρωτάθλημα, είναι ασυγχώρητο να «εξαφανίζεται» από το γήπεδο, όταν μένει πίσω στο σκορ.

Ούτε ένας παίχτης δεν έπαιξε, σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Ακόμα κι αυτοί που θεωρούν ότι ο Σακέτι «έφαγε τα ψωμιά του», ίσως να έκαναν δεύτερες σκέψεις, βλέποντας την ψεσινή εικόνα της μεσαίας γραμμής.

Στο επιθετικό κομμάτι, επίσης δεν λειτούργησαν ικανοποιητικά τα πράγματα. Έκανε το χειρότερο του παιχνίδι ο Ντιγκινί, δεν έφτανε αυτό, ήταν «φορτωμένος» νεύρα. Ο Γκακπέ ήταν μάλλον ανέτοιμος να αρχίσει βασικός. Λίγα πράγματα ο Γιαννιώτας, ούτε ο Πίττας που τον αντικατέστησε, κατάφερε να δώσει βοήθειες στην ομάδα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και το αρνητικό αποτέλεσμα. Το ζήτημα είναι να βρει τους τρόπους, κατά τη διάρκεια της διακοπής, ούτως ώστε η ομάδα όταν θα πάει στο «ΑΕΚ Αρένα» σε δυο εβδομάδες, να μην παρουσιάσει τόσες πολλές αδυναμίες.

Λογικά κι οι τέσσερις παίχτες που έμειναν έξω χθές, Ρομπέρζ, Σακέτι, Λάρσον και Νταμπό, θα υπολογίζονται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για τον Αργεντινό χαφ, διευκρινίστηκε πριν το ματς από τον αντιπρόεδρο Φάνο Κιννή, ότι ήταν εκτός για προληπτικούς λόγους, επειδή είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

The post Αποκαρδιωτικοί… Έχυσαν τη ΚΑΡΔΑΡΑ με το ΓΑΛΑ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top