ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε/κ δάσκαλοι εκφράζουν συμπαράσταση σε αντικατοχικό Τ/κ δάσκαλο που διώκεται από Τατάρ

Ε/κ δάσκαλοι εκφράζουν συμπαράσταση σε αντικατοχικό Τ/κ δάσκαλο που διώκεται από Τατάρ

Αμέριστη συμπαράστασή στον Γενικό Γραμματέα της Τ/κ οργάνωσης των εκπαιδευτικών Δημοτικής (ΚΤΟS) Σενέρ Ελτζίλ, με αφορμή την πρόθεση του Ερσίν Τατάρ να προχωρήσει σε νομικά μέτρα εναντίον του, εκφράζει η ΠΟΕΔ με ανακοίνωσή της.

Αιτία ήταν αυτή τη φορά η κριτική που άσκησε ο Σενέρ Ελτζίλ κατά του Τατάρ, προστίθεται, με την ΠΟΕΔ να αναφέρει ότι ο Σενέρ Ελτζίλ "αποτελεί ένα κεφάλαιο για τον τόπο μας και είναι γνωστός για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την επανένωση του νησιού μας, καταγγέλλοντας αμέτρητες φορές και σε πολλά φόρουμ, την κατοχή. Για ακόμη μια φορά ο Σενέρ και η ΚΤΟS βρίσκονται στο επίκεντρο γιατί τολμούν δημόσια να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές της Τουρκίας στο Κυπριακό".

Η ΠΟΕΔ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της προς τον συνάδελφο, την οικογένειά του και τους εκπαιδευτικούς της ΚΤΟS. «Την ίδια στιγμή δηλώνουμε την πρόθεσή μας να καταφύγουμε στη μεγάλη μας ευρωπαϊκή οικογένεια εκπαιδευτικών, την ETUCE, για να καταγγείλουμε τη δίωξη που υφίσταται», σημειώνεται.

Προς αυτή την κατεύθυνση θα επιδιωχθεί συνάντηση της Γραμματείας της ΠΟΕΔ με την KTOS και τους συναδέλφους μας Τ/κ εκπαιδευτικούς, για να υπάρξει συντονισμένος τρόπος αντίδρασης, καταλήγει η ανακοίνωση των δασκάλων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top