ΥΓΕΙΑ

Εκστρατεία για συχνό πλύσιμο χεριών από μαθητές

Εκστρατεία για συχνό πλύσιμο χεριών από μαθητές

Δοχεία κρεμοσάπουνου και υγρό σαπούνι θα λάβουν μαθητές 13 επιλεγμένων σχολείων της Κύπρου, για το συχνό πλύσιμο των χεριών, όπως επιβάλλεται λόγω της πανδημίας, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Φροντίζουμε τα σχολεία, προστατεύουμε το περιβάλλον και την υγεία μας».

Συνολικά παραχωρήθηκαν 3.000 λίτρα κρεμοσάπουνου και 100 δοχεία που τοποθετήθηκαν στις τουαλέτες των επιλεχθέντων σχολείων.

Την πρωτοβουλία πραγματοποίησαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία Unilever, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ένωση Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (CYMEPA) και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της CYMEPA, μέσω της εκστρατείας, δίνεται η δυνατότητα σε πάνω από δύο χιλιάδες μαθητές να πλένουν συχνά τα χέρια τους στο σχολείο για προστασία ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας. Με τη βοήθεια των Σχολικών Εφοριών, μοιράστηκαν 30 λίτρα κρεμοσάπουνου ανά τάξη σε 13 Σχολεία, αναφέρεται.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top