ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 92 κρούσματα σε σφαγείο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 92 κρούσματα σε σφαγείο

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τον εντοπισμό κρουσμάτων συρροής κρουσμάτων σε Σφαγείο

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας από συμβαλλόμενο ιδιωτικό εργαστήριο, το οποίο πραγματοποίησε εργαστηριακό έλεγχο στο προσωπικό Σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας, από σύνολο 146 δείγματα που λήφθηκαν, εντοπίστηκαν 92 περιστατικά COVID-19.

Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διεύθυνση του υποστατικού για να γίνει ο διαχωρισμός των θετικών στον ιό ατόμων και να τηρηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι το Σφαγείο παραμένει κλειστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE