ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 92 κρούσματα σε σφαγείο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 92 κρούσματα σε σφαγείο

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τον εντοπισμό κρουσμάτων συρροής κρουσμάτων σε Σφαγείο

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας από συμβαλλόμενο ιδιωτικό εργαστήριο, το οποίο πραγματοποίησε εργαστηριακό έλεγχο στο προσωπικό Σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας, από σύνολο 146 δείγματα που λήφθηκαν, εντοπίστηκαν 92 περιστατικά COVID-19.

Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διεύθυνση του υποστατικού για να γίνει ο διαχωρισμός των θετικών στον ιό ατόμων και να τηρηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι το Σφαγείο παραμένει κλειστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE