Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Δρ. Πάμπο Χαριλάου, «μετά τον εντοπισμό 92 θετικών περιστατικών με Covid-19 σε άτομα που εργάζονται σε σφαγείο της Επαρχίας Λευκωσίας, ο ΟΚΥπΥ ενεργοποίησε ειδικό σχέδιο δράσης και απέστειλε επί τόπου δυο ιατρούς και νοσηλευτές για κλινική εξέταση των ατόμων αυτών».
Επιπρόσθετα, συνεχίζει, η ιατρο-νοσηλευτική ομάδα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διαχωρισμό των θετικών ατόμων και την απομόνωση τους, για αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.
ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

Στην ενεργοποίηση σχεδίου δράσης προχώρησε ο ΟΚΥπΥ, μετά τον εντοπισμό 92 περιστατικών κορωνοϊού στο προσωπικό σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline: Ο ΕΟΑ έσπευσε στο σημείο - Τέλος στη διαρροή νερού στον Στρόβολο
Πτώση 15χρονης στη Λεμεσό: Είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ και παρουσία άλλων ανηλίκων – Όλα τα νεότερα με την υγεία της
Πένθος για τον Ιωάννη Κασουλίδη - Πέθανε η σύζυγος του Έμη Κασουλίδου
Κύπριος ηθοποιός: Ανέβασε δική του παράσταση και είχε μόνο ένα θεατή και αυτός ήταν με πρόσκληση (βίντεο)
Πέθανε η Ανθούλλα Χριστοδούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η επιθυμία της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία
Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα: «Ήμασταν υγιείς και μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα»

