ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

Στην ενεργοποίηση σχεδίου δράσης προχώρησε ο ΟΚΥπΥ, μετά τον εντοπισμό 92 περιστατικών κορωνοϊού στο προσωπικό σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Δρ. Πάμπο Χαριλάου, «μετά τον εντοπισμό 92 θετικών περιστατικών με Covid-19 σε άτομα που εργάζονται σε σφαγείο της Επαρχίας Λευκωσίας, ο ΟΚΥπΥ ενεργοποίησε ειδικό σχέδιο δράσης και απέστειλε επί τόπου δυο ιατρούς και νοσηλευτές για κλινική εξέταση των ατόμων αυτών».
 
Επιπρόσθετα, συνεχίζει, η ιατρο-νοσηλευτική ομάδα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διαχωρισμό των θετικών ατόμων και την απομόνωση τους, για αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE