ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

Στην ενεργοποίηση σχεδίου δράσης προχώρησε ο ΟΚΥπΥ, μετά τον εντοπισμό 92 περιστατικών κορωνοϊού στο προσωπικό σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Δρ. Πάμπο Χαριλάου, «μετά τον εντοπισμό 92 θετικών περιστατικών με Covid-19 σε άτομα που εργάζονται σε σφαγείο της Επαρχίας Λευκωσίας, ο ΟΚΥπΥ ενεργοποίησε ειδικό σχέδιο δράσης και απέστειλε επί τόπου δυο ιατρούς και νοσηλευτές για κλινική εξέταση των ατόμων αυτών».
 
Επιπρόσθετα, συνεχίζει, η ιατρο-νοσηλευτική ομάδα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διαχωρισμό των θετικών ατόμων και την απομόνωση τους, για αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE