ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

Στην ενεργοποίηση σχεδίου δράσης προχώρησε ο ΟΚΥπΥ, μετά τον εντοπισμό 92 περιστατικών κορωνοϊού στο προσωπικό σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Δρ. Πάμπο Χαριλάου, «μετά τον εντοπισμό 92 θετικών περιστατικών με Covid-19 σε άτομα που εργάζονται σε σφαγείο της Επαρχίας Λευκωσίας, ο ΟΚΥπΥ ενεργοποίησε ειδικό σχέδιο δράσης και απέστειλε επί τόπου δυο ιατρούς και νοσηλευτές για κλινική εξέταση των ατόμων αυτών».
 
Επιπρόσθετα, συνεχίζει, η ιατρο-νοσηλευτική ομάδα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διαχωρισμό των θετικών ατόμων και την απομόνωση τους, για αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE