ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σχέδιο δράσης μετά τα 92 περιστατικά Coivid-19 σε σφαγείο

Στην ενεργοποίηση σχεδίου δράσης προχώρησε ο ΟΚΥπΥ, μετά τον εντοπισμό 92 περιστατικών κορωνοϊού στο προσωπικό σφαγείου της Επαρχίας Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Δρ. Πάμπο Χαριλάου, «μετά τον εντοπισμό 92 θετικών περιστατικών με Covid-19 σε άτομα που εργάζονται σε σφαγείο της Επαρχίας Λευκωσίας, ο ΟΚΥπΥ ενεργοποίησε ειδικό σχέδιο δράσης και απέστειλε επί τόπου δυο ιατρούς και νοσηλευτές για κλινική εξέταση των ατόμων αυτών».
 
Επιπρόσθετα, συνεχίζει, η ιατρο-νοσηλευτική ομάδα θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διαχωρισμό των θετικών ατόμων και την απομόνωση τους, για αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE