ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mε τεσσάρα στην κορυφή η Ατλέτικο!

Mε τεσσάρα στην κορυφή η Ατλέτικο!

Οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν εύκολα την Κάντιθ με 4-0 και βρέθηκαν και πάλι στην πρώτη θέση, όπου συγκατοικούν με τη Σοσιεδάδ αλλά έχουν κι ένα ματς λιγότερο.

Πλάκα έκανε η Ατλέτικο στην Κάντιθ, καθώς την κέρδισε με 4-0 κι έπιασε και πάλι τη Σοσιεδάδ στην πρώτη θέση ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Στο 7ο μόλις λεπτό ο Γιορέντε σέντραρε από αριστερά και ο Φέλιξ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο και στο 22’ ο Τρίπιερ από δεξιά βρήκε κάθετα τον Γιορέντε που με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 26’ η κεφαλιά του Φάλι πέρασε ελάχιστα έξω και στο 32’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σαούλ ενώ λίγο έξω πέρασε και η κεφαλιά του Σουάρες στο 36’.

Η Ατλέτικο πίεσε στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό ο Φέλιξ έβγαλε κάθετα στον Σουάρες που πλάσαρε για το 3-0 ενώ  στο 56’ το σουτ του Κορέα έφυγε λίγο έξω.

Στο 65ο λεπτό ο Όμπλακ έδιωξε δύσκολα τη σέντρα σουτ του Φάλι

Στο 81’ ο Όμπλακ έσωσε μετά από σουτ του Νεγρέδο και στο 85’ ο Λεντέσμα σταμάτησε το σουτ του Κορέα ενώ στο 90’ ο Κορέα από δεξιά γύρισε στον Φέλιξ που κοντρόλαρε με το στήθος και πλάσαρε με τη μία για το 4-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Χιμένες, Ερμόσο, Ερέρα (61’ Τορέιρα), Σαούλ, Κόκε (82’ Κοντογκμπιά), Γιορέντε (55’ Κορέα), Σουάρες (72’ Λεμάρ), Φέλιξ

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακαπό (46’ Αλκαλά), Κάλα, Εσπίνο (46’ Χάιρο), Άλεξ, Φερνάντεθ (61’ Πόμπο), Φάλι Χιμένεθ, Σάλβι, Γιόνσον (71’ Γαρίδο), Νεγρέδο, Λοσάνο (60’ Περέα)

LA LIGA-9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Wanda Metropolitano

The post Mε τεσσάρα στην κορυφή η Ατλέτικο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top