ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Μπάχαλο με τη μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης

Μπάχαλο με τη μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ThemaOnline , η μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης, ήταν ενήμερη ότι προκαταρκτικά φαινόταν πως υπάρχουν κρούσματα κορωνοιού στο Σωκράτειο Μέλαθρον Ευγηρίας.  

Παρ όλα αυτά, παρέλειψαν να προβούν σε άμεσους επιτόπιους ελέγχους στον οίκο ευγηρίας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διαγνώσουν τα θετικά τεστ για Covid 19. 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ξέσπασμα κρουσμάτων και απώλειες ανθρώπινων ζωών. 
Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι λειτουργεί λάθος στη συγκεκριμένη μονάδα και το ThemaOnline θα επανέλθει αύριο με αποκαλύψεις και στοιχεία που θα ταράξουν τα νερά.
 
Οι τραγικές συνθήκες σε οίκους ευγηρίας 
 
Ένα άλλο θέμα που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης από την Κυβέρνηση είναι η κατάσταση που επικρατεί σε αρκετούς οίκους ευγηρίας. Όλοι θυμόμαστε τις σοκαριστικές εικόνες που κατέγραψαν τηλεοπτικές κάμερες, με ηλικιωμένους να ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, που σίγουρα δεν τιμούν κανένα. Πόσο μάλλον εκείνους που έχουν την απόλυτη ευθύνη.
Δύο είναι τα μεγάλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν:
Γιατί οι οίκοι ευγηρίας υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας κι όχι στο Υπουργείο Υγείας; Για ποιο λόγο- κι ενώ περίμεναν την έξαρση του Covid19- δεν έγιναν ενέργειες από τα υπουργεία ή από τη μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης, ώστε να υπαχθούν προσωρινά στο Υπουργείο Υγείας; 
Οι εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από ένα περίπου χρόνο, με πατεράδες, μανάδες και γιαγιάδες, προκαλούν ντροπή.  
 
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται... 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top