ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δραματική έκκληση Δημάρχου Φαίδωνος προς τους Παφίτες - 'Ενώνω τη φωνή μου...'

ΠΑΦΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δραματική έκκληση Δημάρχου Φαίδωνος προς τους Παφίτες - 'Ενώνω τη φωνή μου...'

Δραματική έκκληση απευθύνει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος προς τους δημότες της Πάφου για αυτοπειθαρχία και τήρηση όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας covid- 19, αλλά και την αποφυγή ενός δεύτερου lockdown.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως ο Δήμος Πάφου θα επιδιώξει να συντονιστεί με άλλους Δήμους και κοινότητες, με στόχο να σταλεί το μήνυμα στους πολίτες, ώστε για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον να επιδείξουν υπευθυνότητα για να ξεπεράσουμε την κρίση και την πανδημία με όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές συνέπειες προς την κοινωνία και την οικονομία.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε στα καθημερινά μηνύματα που λαμβάνονται από τον πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων που καταγράφονται, σημειώνοντας πως καταρρίπτεται το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, με αποτέλεσμα η κατάσταση, ως έχει, να δημιουργεί ανησυχία.

Νομίζω, είπε, ότι αν όλοι επιδείξουν υπευθυνότητα, τότε θα αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Απευθύνω συνέχισε, "δραματική έκκληση και ενώνω την φωνή μου με όλους αυτούς οι οποίοι καθημερινά στέλνουν μηνύματα και ζητούν από τον κόσμο και την κοινωνία να αυτοπειθαρχίσουν" .

Χρειάζεται ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, τόνισε ο κ. Φαίδωνος, σημειώνοντας πως εάν όλοι επιδείξουν σε προσωπικό σε οικογενειακό επίπεδο υπευθυνότητα, τότε είναι πολύ πιθανό να αποφύγουμε τα ολικά lockdown, τις ολικές απαγορεύσεις, καθώς κάτι τέτοιοθα έχει σοβαρότατες και δραματικές επιπτώσεις στην οικονομία και στην καθημερινότητα.

Η επόμενη μέρα μιας oλικής απαγόρευσης ίσως να μην μας επιτρέπεται να ανακάμψουμε στους επόμενους έξι μήνες ή στα επόμενα ένα δυο χρόνια, είπε. Για αυτό ας επιδείξουν όλοι την υπευθυνότητα και σοβαρότητα που απαιτείται τούτη την ώρα που βρισκόμαστε δύο - τρία βήματα πριν το ολικό lockdown, κατέληξε.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top