ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ - ΑΚΕΛ: Πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα στο Κυπριακό με τον Τατάρ

ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ - ΑΚΕΛ: Πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα στο Κυπριακό με τον Τατάρ

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλίες για το Κυπριακό όσο στην ηγεσία της τ/κ κοινότητας ήταν ο Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως τώρα που στην ηγεσία βρίσκεται ο Ερσίν Τατάρ, τα πράγματα έχουν καταστεί πολύ πιο δύσκολα.

«Θα χρειαστεί πολλαπλάσια προσπάθεια να επαναφέρουμε το Κυπριακό στη σωστή του τροχιά, δηλαδή στη βάση της συμφωνημένης λύσης διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται από τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ και θα χρειαστεί πολλαπλάσια προσπάθεια να πάμε σε διαπραγματεύσεις οι οποίες θα καταλήξουν σε συμφωνία» ανέφερε ο κ. Κυπριανού, σε δηλώσεις του μετά την κηδεία του τέως αγνοουμένου Αντρέα Αριστοδήμου Γεωργίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας, στη Μοσφιλωτή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE