ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Περισσότερες από 300 συλλήψεις στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Περισσότερες από 300 συλλήψεις στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Μινσκ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσε σήμερα η αντιπολίτευση.

H αντιπολίτευση διαμαρτύρεται από τον Αύγουστο, για την επανεκλογή του Προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο, σε μια ανέντιμη, όπως κρίνει, εκλογική αναμέτρηση, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Viasna.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση της ΜΚΟ για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τουλάχιστον 340 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Μινσκ και σε άλλες πόλεις, μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι και ολυμπιονίκες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό προχώρησε ο ερευνητής και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης, λίγη μόλις ώρα πριν περάσει το κατώφλι για την προγραμματισμένη του κατάθεση ενώπιον της Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE