ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Περισσότερες από 300 συλλήψεις στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Περισσότερες από 300 συλλήψεις στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Μινσκ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσε σήμερα η αντιπολίτευση.

H αντιπολίτευση διαμαρτύρεται από τον Αύγουστο, για την επανεκλογή του Προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο, σε μια ανέντιμη, όπως κρίνει, εκλογική αναμέτρηση, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Viasna.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση της ΜΚΟ για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τουλάχιστον 340 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Μινσκ και σε άλλες πόλεις, μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι και ολυμπιονίκες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE