ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Περισσότερες από 300 συλλήψεις στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Περισσότερες από 300 συλλήψεις στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Μινσκ, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσε σήμερα η αντιπολίτευση.

H αντιπολίτευση διαμαρτύρεται από τον Αύγουστο, για την επανεκλογή του Προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο, σε μια ανέντιμη, όπως κρίνει, εκλογική αναμέτρηση, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Viasna.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση της ΜΚΟ για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τουλάχιστον 340 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Μινσκ και σε άλλες πόλεις, μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι και ολυμπιονίκες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE