Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα δήλωσε σήμερα ότι σκοπός του είναι να υπάρξει συνεργασία με τον εκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, για να ενισχυθεί η συμμαχία των δύο χωρών και να διασφαλιστεί η ειρήνη και η ευημερία στην περιφέρεια της Ασίας.



Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Σούγκα διευκρίνισε ότι δεν έχει ακόμη διευθετηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάιντεν ούτε έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του ιδίου στις ΗΠΑ, πρόσθεσε ωστόσο πως επιθυμεί να γίνουν και τα δύο εν ευθέτω χρόνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE