Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα δήλωσε σήμερα ότι σκοπός του είναι να υπάρξει συνεργασία με τον εκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, για να ενισχυθεί η συμμαχία των δύο χωρών και να διασφαλιστεί η ειρήνη και η ευημερία στην περιφέρεια της Ασίας.



Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Σούγκα διευκρίνισε ότι δεν έχει ακόμη διευθετηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάιντεν ούτε έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του ιδίου στις ΗΠΑ, πρόσθεσε ωστόσο πως επιθυμεί να γίνουν και τα δύο εν ευθέτω χρόνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE