Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα δήλωσε σήμερα ότι σκοπός του είναι να υπάρξει συνεργασία με τον εκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, για να ενισχυθεί η συμμαχία των δύο χωρών και να διασφαλιστεί η ειρήνη και η ευημερία στην περιφέρεια της Ασίας.



Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Σούγκα διευκρίνισε ότι δεν έχει ακόμη διευθετηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάιντεν ούτε έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του ιδίου στις ΗΠΑ, πρόσθεσε ωστόσο πως επιθυμεί να γίνουν και τα δύο εν ευθέτω χρόνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE