Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός θα επιδιώξει συνεργασία με τον Τζο Μπάιντεν

Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα δήλωσε σήμερα ότι σκοπός του είναι να υπάρξει συνεργασία με τον εκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν, για να ενισχυθεί η συμμαχία των δύο χωρών και να διασφαλιστεί η ειρήνη και η ευημερία στην περιφέρεια της Ασίας.



Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Σούγκα διευκρίνισε ότι δεν έχει ακόμη διευθετηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπάιντεν ούτε έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του ιδίου στις ΗΠΑ, πρόσθεσε ωστόσο πως επιθυμεί να γίνουν και τα δύο εν ευθέτω χρόνω.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE