ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ: Μια επίσημη καταγγελία από τον πάτερ Ραφαήλ - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες - 'Δε θα δεχθούμε συγκάλυψη...' - VIDEO

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ: Μια επίσημη καταγγελία από τον πάτερ Ραφαήλ - Ολοκληρώθηκαν οι  έρευνες - 'Δε θα δεχθούμε συγκάλυψη...' - VIDEO

Υπάρχει 1 επίσημη καταγγελία για την υπόθεση που εκκρεμεί σε σχέση με την μόλυνση από μικρόβιο ασθενών που προέβησαν σε εγχείρηση καταρράκτη στο Απολλώνιο Νοσοκομείο. Η καταγγελία, όπως πληροφορούμαστε, έγινε από τον πάτερ Ραφαήλ Μισιαούλη.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Τάττης

Σημειώνουμε πως οι 5 ασθενείς έχουν χάσει την όρασή τους και έχει αφαιρεθεί το μάτι τους, ενώ οι άλλοι 3 έχουν μειωμένη όραση.

Τι δηλώνει συγγενής ασθενούς 

Όπως ενημέρωσε την ιστοσελίδα μας ο ίδιος ο Πάτερ Ραφαήλ, η καταγγελία έγινε από τον ίδιο, καθώς η γιαγιά του ήταν η μια εκ των ασθενών που τους αφαιρέθηκε το μάτι, μετά την μόλυνση που προηγήθηκε. Όπως διεμήνυσε στην ιστοσελίδα μας, «όλα θα βγουν στο φως. Δε θα σταματήσουμε να διεκδικούμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να δεχθούμε συγκάλυψη από τον οποιανδήποτε θεσμό η υπηρεσία».

Παράλληλα, ενημέρωσε πως ορίστηκαν και από τους συγγενείς δικηγόροι και πραγματογνώμονες ιατροδικαστές. «Επειδή στην Κύπρο είναι κάτι συνηθισμένο να καλύπτονται καταστάσεις, διαβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να καλυφθεί το οτιδήποτε», κατέληξε ο π. Ραφαήλ.

Προχωράει η αστυνομική έρευνα
Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Χρήστος Ανδρέου, χωρίς να διευκρινίζει ονόματα, ανέφερε πως υπάρχει 1 επίσημη καταγγελία, όμως, επισήμανε την πρόθεση ακόμη 2 συγγενών να προχωρήσουν επίσης σε καταγγελία.

«Η υπόθεση διερευνάται στο σύνολό της», πρόσθεσε ο κ. Ανδρέου, εξηγώντας πως αυτό δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με την πορεία των ερευνών.

Η πορεία των ερευνών

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, η κ. Ελισάβετ Κωνσταντίνου, Έφορος Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων, είπε ότι ολοκληρώθηκε η δική της έρευνα και έχει παραδοθεί στο Υπουργείο Υγείας.

Ανέφερε επίσης ότι «το υπουργείο Εργασίας έχει επίσης ολοκληρώσει την έρευνά του», ενώ διευκρίνισε πως «το πόρισμα δεν θα καλύπτει όλους τους τομείς που θα δώσουν φως στην υπόθεση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top