ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκύπρια κινητοποίηση ΠΟΒΕΚ για Μμε επιχειρήσεις

 Παγκύπρια κινητοποίηση ΠΟΒΕΚ για Μμε επιχειρήσεις

H ΠΟΒΕΚ σε ανακοίνωσή της καλεί τους ενοικιαστές επαγγελματικής στέγης, τους καταστηματάρχες, επαγγελματίες, βιοτέχνες και το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε παγκύπρια κινητοποίηση στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη 18/11/2020 στις 3μμ για να απαιτήσουν επίλυση των προβλημάτων, για δίκαιη και ισότιμη κατανομή των συνεπειών της κρίσης και για διάσωση των επιχειρήσεων τους.

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις χιλιάδες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες για σχεδόν ένα χρόνο μετρούν μόνο ζημιές, βρίσκονται σε μια κατάσταση πλήρους αβεβαιότητας για το μέλλον και την επιβίωση τους, συσσωρεύονται μόνο χρέη και υποχρεώσεις και οι αντοχές τους να έχουν πλέον εξαντληθεί, η Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ αποφάσισε τη διεκδίκηση για επίλυση των προβλημάτων τους μέσω δυναμικών μέτρων κινητοποιήσεων και αγώνα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Προστίθεται ότι η περίοδος των υπομνημάτων, των επιστολών, των συναντήσεων και των επαφών δυστυχώς δεν έχει αποδώσει.  «Αντιθέτως μας έχουν πείσει ότι πέραν της στήριξης των υπαλλήλων, οι επιχειρήσεις έχουν αφεθεί πλήρως στο έλεος των συνεπειών της κρίσης και δεν αντιλαμβάνονται ότι στο τέλος της ημέρας χωρίς επιχειρήσεις κινδυνεύει και η απασχόληση και η οικονομία του τόπου».

Το Κράτος, η πολιτεία και η Κυβέρνηση καλούνται από την ΠΟΒΕΚ να δώσουν απαντήσεις και λύσεις στα πιο κάτω προβλήματα: Τη μείωση των ενοικίων, την αναστολή των εξώσεων, την απευθείας στήριξη στις επιχειρήσεις, την αναστολή των εκποιήσεων, την αναστολή των δόσεων σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες και κλάδους.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top