ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανάρτηση όλο «καρφιά» από Νικόλα Παπαδόπουλο για την έκρηξη κρουσμάτων- «Παταγώδης αποτυχία»

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανάρτηση όλο «καρφιά» από Νικόλα Παπαδόπουλο για την έκρηξη κρουσμάτων- «Παταγώδης αποτυχία»

Μέσω Twitter έριξε τα καρφιά του στους χειρισμούς της Κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Με ένα τιτίβισμα του ο κ. Παπαδόπουλος θυμήθηκε «τους πανηγυρισμούς» - όπως τους αναφέρει – της Κυβέρνησης για την κατακόρυφη μείωση των κρουσμάτων κορωνοϊού γεγονός που χαρακτήριζαν ως επιτυχία.

Συμπληρώνει, πως τον Νοέμβριο που καταγράφονται πολύ μεγάλοι αριθμοί κρουσμάτων, κανείς δεν μίλησε για την «παταγώδη αποτυχία» χειρισμού της πανδημίας που μας οδήγησε στο «χειρότερο σημείο».

Δείτε το tweet:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.