ΚΟΣΜΟΣ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Λύθηκε το μυστήριο με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα - Καμία σχέση με Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Λύθηκε το μυστήριο με τη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα - Καμία σχέση με Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μυστήριο γύρω από νεκρή γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, στην οποία μάλιστα ο δράστης έβαλε και φωτιά με αποτέλεσμα το θύμα να μην αναγνωρίζεται φαίνεται πως έχει λυθεί από τις Ρουμανικές Αρχές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται για την 32χρονη Mihaela Sabina Mircea η οποία εργαζόταν σε ινστιτούτο μασάζ στο Βουκουρέστι το τελευταίο διάστημα.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε γυμνή και καμένη μέσα σε βαλίτσα όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ των συναδέλφων στη Ρουμανία ήταν μητέρα ενός αγοριού 8 ετών, μετά από σχέση που διατηρούσε με ένα Τούρκο ο οποίος πλέον ζει στην Ισπανία.

Η ίδια στην τελευταία συνομιλία που είχε με τα πρόσωπα που πρόσεχαν το γιο της, ανέφερε ότι παντρευτεί με κάποιον, συμπληρώνοντας ότι θα επιστρέψει για να πάρει το παιδί της.

Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στη Ρουμανία, αναμένεται να κλείσει με τη σύλληψη του δράστη, που εκτιμάται πως είναι ίσως κάποιος πελάτης της 32χρονης στο ινστιτούτο μασάζ, με την άτυχη γυναίκα να μην σχετίζεται με την Κύπρο, όπως ανέφερε υπό μορφή υποθετικών σεναρίων σε τοπικά δημοσιεύματα ο ιδιώτης ερευνητής και εγκληματολόγος Mihai Untaru.

Απόσπασμα από το δημοσιεύμα στη Ρουμανία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top