ΚΟΣΜΟΣ

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Ρουμανία με υποθετικό σενάριο ακόμα και για Κύπρο- Γυναίκα αγνώστων στοιχείων νεκρή μέσα σε βαλίτσα

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Ρουμανία με υποθετικό σενάριο ακόμα και για Κύπρο- Γυναίκα αγνώστων στοιχείων νεκρή μέσα σε βαλίτσα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Ρουμανία την τελευταία βδομάδα από ένα αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στις 30 Οκτωβρίου στην επαρχία της πόλης Γκιουργκίου.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα, μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων βρέθηκε νεκρή μέσα σε μωβ βαλίτσα, γυμνή και δεμένη, ενώ ο δράστης ή οι δράστες που την πέταξαν σε ένα επαρχιακό δρόμο, έβαλαν φωτιά στη βαλίτσα με αποτέλεσμα η σορός να μην αναγνωρίζεται.

Πρόκειται όπως εκτιμούν οι Αρχές στη Ρουμανία για γυναίκα, αδύνατη, ηλικίας 20 – 30 ετών, ύψους 160-165μ. με καφέ μάτια και μαλλιά ενώ μέσα από ηλεκτρονικό υπολογιστή, έχει σχεδιαστεί η πιθανή εικόνα της.

H εικόνα μέσα από επεξεργασία σε ηλεκτρονικό υπολογιστή

Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας δείχνει ότι αυτή δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ μαχαιρώθηκε άγρια σε διάφορα μέρη του σώματός της με τον θάνατό της να αποδίδεται σε αιμορραγικό σοκ από τους ιατροδικαστές.

Όπως μεταδίδεται στη Ρουμανία το DNA που λήφθηκε από το θύμα δεν ταιριάζει με κανένα από τις ελλείπουσες γυναίκες της βαλκανικής χώρας τον τελευταίο ένα μήνα, γι’ αυτό οι Αρχές δεν αποκλείεται να ζητήσουν λίστα δεδομένων για γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί από γειτονικές χώρες.

Σε ένα υποθετικό σενάριο του εγκληματολόγου και ιδιωτικού ντέτεκτιβ Μihai Untaru που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα www.dcnews.ro  «εμπλέκεται» και η Κύπρος αφού σύμφωνα με τον κύριο Untaru το θύμα μπορεί να μην σχετίζεται ούτε με τη Ρουμανία, ούτε από τη Βουλγαρία αλλά με το νησί μας.

Απόσπασμα από το δημοσιεύμα στη Ρουμανία

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τη συνάδελφο Andrada Oana του DC News που υπογράφει το δημοσίευμα, η οποία μας ανέφερε ότι ακόμα αποτελεί μυστήριο η ταυτότητα του θύματος, διευκρινίζοντας ότι τα λεγόμενα του ιδιωτικού ντετέκτιβ είναι υποθετικά σενάρια και δεν βασίζονται για την ώρα σε κάποιο στοιχείο.

Από την πλευρά του ο διάσημος στην Ρουμανία ερευνητής και εγκληματολόγος θεωρεί ότι το «δρομολόγιο» Ρουμανία- Βουλγαρία – Κύπρος  πρέπει να ερευνηθεί ειδικότερα αν το θύμα σχετίζεται με εμπόριο λευκής σαρκός.

Δεν γνωρίζει η κυπριακή Αστυνομία

Επικοινωνήσαμε με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου, ζητώντας να μάθουμε αν έχει φτάσει κάποιο σχετικό αίτημα μέσω της  Europol ή της Ρουμανικής αστυνομίας, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Δεν έχει ζητηθεί για την ώρα κατάλογος με ελλείπουσες γυναίκες ενώ για το θέμα δεν γνωρίζουν κάτι οι αρμόδιες αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top