ΚΥΠΡΟΣ: Νέα δραματική έκκληση του Κωνσταντίνου Ιωάννου: «Οι στιγμές είναι δύσκολες»

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα δραματική έκκληση του Κωνσταντίνου Ιωάννου: «Οι στιγμές είναι δύσκολες»

Άλλη μια φορά επέλεξε να «παρέμβει» μέσω των social media ο Υπουργός Υγείας τονίζοντας την κρισιμότητα των στιγμών.

Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη βδομάδα και την συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον επιδημιολογική ομάδα στο Προεδρικό Μέγαρο να είναι σε εξέλιξη ο Κωνσταντίνος Ιωάννου στέλνει μήνυμα μέσω των social media.

Σύμφωνα με τον Υπ. Υγείας: «Οι στιγμές είναι δύσκολες, κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο. Προτεραιότητά μας παραμένει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας.»

Το μήνυμά του έρχεται μετά από αρκετές μέρες με υψηλό αριθμό κρουσμάτων αλλά και τις φήμες που έχουν φουντώσει ιδιαίτερα στη Λεμεσό για lockdown, γεγονός ωστόσο που για την ώρα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας.

Θεωρείται ωστόσο πιθανή η λήψη αυστηρότερων μέτρων σε όλες τις επαρχίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE