ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΛEΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούν σενάρια για τοπικό lockdown στην πόλη- Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι- Οι εξηγήσεις στο ThemaOnline

ΛEΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούν σενάρια για τοπικό lockdown στην πόλη- Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι- Οι εξηγήσεις στο ThemaOnline

Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες στη Λεμεσό και διαδίδεται από στόμα σε στόμα η φημολογία για τοπικό lockdown στη πόλη με τους κατοίκους να έχουν αναστατωθεί.

Φαίνεται πως η έκτακτη συνάντηση που ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την επιδημιολογική ομάδα έχει φουντώσει αυτά τα σενάρια, γι αυτό και η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με καθηγητή που θα βρίσκεται το βράδυ της Δευτέρας 9/11 στο Προεδρικό Μέγαρο, για να μας διαφωτίσει γύρω από το ζήτημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα πληροφορείται το ThemaOnline στη συνάντηση στο Προεδρικό δεν υπάρχει ατζέντα θεμάτων, ως εκ τούτου η επιδημιολογική ομάδα δεν θα πάει στη συνάντηση με θέσεις γύρω από το τοπικό lockdown στη Λεμεσό ή και σε όλη την Κύπρο όπως αναφερόταν σε δημοσιεύματα.

Πηγή που μίλησε στο ThemaOnline ανέφερε ότι πολύ πιθανόν ο Πρόεδρος να ζητήσει την άποψη των ειδικών για τη λήψη περαιτέρω μέτρων, ωστόσο είναι πολύ πρώιμο να γίνεται λόγος για γενικό lockdown, που μοιάζει ως η έσχατη λύση.

Κληθείς να απαντήσει το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, ποιος θα είναι ο αριθμός κρουσμάτων ή οι συνθήκες που θα οδηγήσουν ώστε να γίνει σκέψη για κάτι τέτοιο και όχι για υλοποίησή του, είπε, ότι θα πρέπει να υπάρχει αυξημένος αριθμός κρουσμάτων σε όλη την Κύπρο, πράγμα που αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει, προσθέτοντας ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο η έξαρση των κρουσμάτων παρουσιάζεται έντονα σε Λεμεσό και Πάφο.

 

Στ. Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top