Ξεπέρασαν τα 10 εκ. τα κρούσματα στις ΗΠΑ

Ξεπέρασαν τα 10 εκ. τα κρούσματα στις ΗΠΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν σήμερα το όριο των 10 εκατομμυρίων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης του κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Χρειάστηκαν μόλις 10 ημέρες στη χώρα, που πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη στον πλανήτη από την πανδημία, για να φτάσει από τις 9 στις 10 εκατομμύρια επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μόλυνσης μετά την καταγραφή ρεκόρ νέων κρουσμάτων τις μέρες της περασμένης εβδομάδας.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κάλεσε σήμερα τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα, "εκλιπαρώντας" τους να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους άλλους από την Covid-19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Εκπλήξεις και… ανακατατάξεις με το πρώτο κόμμα στις Βουλευτικές - Αναποφάσιστοι μέχρι τέλους οι πολίτες

Δημοσκόπηση Alpha: Εκπλήξεις και… ανακατατάξεις με το πρώτο κόμμα στις Βουλευτικές - Αναποφάσιστοι μέχρι τέλους οι πολίτες

Ανατροπές, ανακατατάξεις και εκπλήξεις, περιλαμβάνει η νέα δημοσκόπηση του Alpha για τις βουλευτικές εκλογές Μαΐου.