ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνολικά 68 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Συνολικά 68 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους 68 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται την Τρίτη (10/11)  στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 68 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, έξι άτομα βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η γενική κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως γενικά καλή.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 60 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE