ΚΥΠΡΟΣ: Πολύ σοβαρές καταγγελίες από γιατρό- «Βάζουν ασθενείς με κορωνοϊό σε κοντέινερ- Ντροπή, ντροπή, ντροπή»

ΚΥΠΡΟΣ: Πολύ σοβαρές καταγγελίες από γιατρό- «Βάζουν ασθενείς με κορωνοϊό σε κοντέινερ- Ντροπή, ντροπή, ντροπή»

Πολύ σοβαρή καταγγελία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τον γιατρό Ιωσήφ Μουτήρη.

Σύμφωνα με τον γνωστό καρδιολόγο «βάζουν ασθενείς με συμπτώματα - επιβεβαιωμένα περιστατικά covid σε container» ( σ.σ περισσότερα μοιάζουν με λυόμενα) γεγονός που ο ίδιος αναφέρει ότι «δεν νομίζω να ονομάζεται αξιοπρεπής ιατρική φροντίδα»

Συνεχίζει ο Δρ. Μουτήρης με δύο ερωτήματα. «Μήπως οι ασθενείς με covid είναι υποδεέστεροι των υπολοίπων ασθενών; Μήπως δεν έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς φροντίδας;» ενώ τα βέλη του ρίχνει τόσο προς τον ΟΚΥπΥ όσο και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας, εσείς που υποσχεθήκατε να προσφέρετε στον Κύπριο ασθενή τη φροντίδα που εσείς είχατε στο πολυτελές νοσοκομείο της Αμερικής, δέχεστε, πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας να νοσηλευθούν σε αυτό το container, το έτος 2020;»

Θα πρέπει οι αρμόδιοι να διερευνήσουν τις καταγγελίες του γιατρού και να απαντήσουν άμεσα αν κάτι τέτοιο ισχύει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.