ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το διάγγελμα Αναστασιάδη – Απόψε ανακοινώνει νέα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλείδωσε το διάγγελμα Αναστασιάδη – Απόψε ανακοινώνει νέα μέτρα

Ο Νίκος Αναστασιάδης θα απευθυνθεί σήμερα στις 8.30μμ με Διάγγελμα του προς τον κυπριακό λαό, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο θα αποφασίσει για τα νέα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ακολούθως, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα αποφασίσει το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αύριο, Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Έμιλυ Γιολίτη, και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιώργος Παντελή θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 12μ, για να δώσουν περαιτέρω και λεπτομερή πληροφόρηση σε σχέση με την εφαρμογή των μέτρων στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE