Παραδίδει στοιχεία για πιθανά σκάνδαλα ο Παύλος Μυλωνάς στην Έμιλυ Γιολίτη

Παραδίδει στοιχεία για πιθανά σκάνδαλα ο Παύλος Μυλωνάς στην Έμιλυ Γιολίτη

Συνάντηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Παύλου Μυλωνά με την Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτυ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (11/11), για παράδωση στοιχείων που αφορούν σκάνδαλα.

Ο βουλευτής Λεμεσού κ. Παύλος Μυλωνάς θα πραγματοποιήσει συνάντηση σήμερα στις 12:00 με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Έμιλυ Γιολίτη στο γραφείο της.

Σκοπός της συνάντησης είναι να παραδώσει όσα στοιχεία κατέχει για ενδεχόμενα σκάνδαλα χρηματισμού, αμέλειας και κατάχρησης εξουσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE