Παραδίδει στοιχεία για πιθανά σκάνδαλα ο Παύλος Μυλωνάς στην Έμιλυ Γιολίτη

Παραδίδει στοιχεία για πιθανά σκάνδαλα ο Παύλος Μυλωνάς στην Έμιλυ Γιολίτη

Συνάντηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Παύλου Μυλωνά με την Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτυ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (11/11), για παράδωση στοιχείων που αφορούν σκάνδαλα.

Ο βουλευτής Λεμεσού κ. Παύλος Μυλωνάς θα πραγματοποιήσει συνάντηση σήμερα στις 12:00 με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Έμιλυ Γιολίτη στο γραφείο της.

Σκοπός της συνάντησης είναι να παραδώσει όσα στοιχεία κατέχει για ενδεχόμενα σκάνδαλα χρηματισμού, αμέλειας και κατάχρησης εξουσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE