Τρεις οδηγοί εντοπίστηκαν θετικοί σε έλεγχους νάρκοτεστ

Τρεις οδηγοί εντοπίστηκαν θετικοί σε έλεγχους νάρκοτεστ

Τρεις οδηγοί εντοπίστηκαν την Τρίτη (10/11) θετικοί σε προκαταρκτικούς έλεγχους νάρκοτεστ, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων.

 

Δύο οδηγοί, ηλικίας 30 και 34 ετών, εντοπίστηκαν το απόγευμα από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ο πρώτος σε περιοχή της Κοφίνου και ο δεύτερος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Και στους δύο οδηγούς διενεργήθηκαν προκαταρκτικοί έλεγχοι νάρκοτεστ με θετική ένδειξη .

Ο τρίτος οδηγός, ηλικίας 49 ετών, εντοπίστηκε το βράδυ από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, σε περιοχή της πόλης και του διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Οι τρεις οδηγοί και τα οχήματά τους μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικούς Σταθμούς, όπου τους λήφθηκαν δείγματα για τελική εξέταση νάρκοτεστ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.