ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβόλησε γάτο και του πέρασαν χειροπέδες - Τον πρόδωσε κυκλώμα παρακολούθησης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυροβόλησε γάτο και του πέρασαν χειροπέδες - Τον πρόδωσε κυκλώμα παρακολούθησης

Μετά από καταγγελία για θανάτωση ζώου, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα (11/11), βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 47χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από γυναίκα κάτοικο Λεμεσού, λίγο μετά τις 3μμ, χθες το απόγευμα, η παραπονούμενη ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά της, μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, είδε τον 47χρονο να βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας της, κρατώντας ένα όπλο και στοχεύοντας προς το μέρος του κτηρίου.

Η παραπονούμενη βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει και αντιλήφθηκε τον 47χρονο να σημαδεύει, να πυροβολεί και να θανατώνει τον γάτο της, ο οποίος βρισκόταν στην περίφραξη του διαμερίσματός της. Εναντίον του 47χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, το οποίο εκτελέστηκε σήμερα το μεσημέρι με τη σύλληψή του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.