ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκθεση ζητά ο Αρχ. Αστυνομίας για τον τραυματισμό του 20χρονου σε καταδίωξη στη Λάρνακα– Συνελήφθη ο οδηγός

Έκθεση ζητά ο Αρχ. Αστυνομίας για τον τραυματισμό του 20χρονου σε καταδίωξη στη Λάρνακα– Συνελήφθη ο οδηγός

Πέρασαν χειροπέδες στον 20χρονο οδηγό του οχήματος, ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της καταδίωξης στην περιοχή Καμάρες της Λάρνακας.

Ο 20χρονος που καταζητείτο στη Λάρνακα με δικαστικό ένταλμα για υποθέσεις ναρκωτικών και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και πρόκλησης δυστυχημάτων, ενώ εναντίον του οχήματος του ρίφθηκαν πυροβολισμοί από αστυνομικούς και συγκεκριμένα στα ελαστικά του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με περιπολικό και να χτυπήσει στο περιτοίχισμα οικίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι έγιναν διάφορες εξετάσεις και ο νεαρός με την συνδρομή των οικείων του συνελήθη το απόγευμα.

Είναι υπό κράτηση και ανακρίνεται και το καταπόσο θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου θα αποφασιστεί αναλόγως με την πορεία των ανακρίσεων και των άλλων εξετάσεων που συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα η έκθεση γεγονότων την οποία ζήτησε ο Αρχηγός Αστυνομίας για τις συνθήκες του περιστατικού, θα του επιδοθεί την Δευτέρα. Η έκθεση γεγονότων συντάσσεται σε περιπτώσεις που μέλη της Δύναμης κάνουν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων όπως στην προκειμένη περίπτωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top