ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο Νίκος Δένδιας μπήκε σε καραντίνα μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είδε μια σειρά υπηρεσιακών παραγόντων.

Σημειώνεται πως από την έναρξη της πανδημίας έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα αρκετοί υπουργοί, χωρίς βέβαια να νοσήσουν από τον κοροναϊό, ενώ θετική είχε διαγνωστεί το προηγούμενο διάστημα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.