ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο Νίκος Δένδιας μπήκε σε καραντίνα μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είδε μια σειρά υπηρεσιακών παραγόντων.

Σημειώνεται πως από την έναρξη της πανδημίας έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα αρκετοί υπουργοί, χωρίς βέβαια να νοσήσουν από τον κοροναϊό, ενώ θετική είχε διαγνωστεί το προηγούμενο διάστημα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE