ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο Νίκος Δένδιας μπήκε σε καραντίνα μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είδε μια σειρά υπηρεσιακών παραγόντων.

Σημειώνεται πως από την έναρξη της πανδημίας έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα αρκετοί υπουργοί, χωρίς βέβαια να νοσήσουν από τον κοροναϊό, ενώ θετική είχε διαγνωστεί το προηγούμενο διάστημα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE