ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό κρούσμα στην Αλληλεγγύη

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικό κρούσμα στην Αλληλεγγύη

Η Αλληλεγγύη με πλήρη ευθύνη στην κοινωνία ανακοινώνει πως μέλος του προσωπικού του Κινήματος βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Από τη πρώτη στιγμή προχωρήσαμε σε όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες που προνοούν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν απομόνωση του προσωπικού και των επαφών, διαδοχική διεξαγωγή rapid test (τα οποία είχαν αρνητική ένδειξη) και γενετικών τεστ σε όλο το προσωπικό, καθώς και απολύμανση όλων των χώρων.

Μέχρι και την επιβεβαίωση όλων των διαδοχικών αποτελεσμάτων εφαρμόζεται το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και εργασία από το σπίτι, καθώς και απομόνωση του προσωπικού.

Η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο χώρο του Κινήματος, από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως δεν έχει γίνει διασπορά του ιού μεταξύ του προσωπικού, ωστόσο όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι απέναντι μας έχουμε έναν αόρατο εχθρό και με τη γνώση αυτή, οφείλουμε να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα.

Θα ενημερώσουμε επισήμως και αρμοδίως για τα αποτελέσματα των γενετικών διαγνωστικών εξετάσεων.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE