Κίνητρο για μας η τρίτη θέση...

Κίνητρο για μας η τρίτη θέση...

Ικανοποιημένος μετά από βδομάδες παρουσιάστηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της Λαρνακιώτης ομάδας, Τόμας Κρίστιανσεν. Ο τεχνικός ηγέτης των κιτρινοπρασίνων ανέφερε συγκεκριμένα:

«Πιστεύω ότι δεν ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, όμως δικαιούμασταν το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλό ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε ρυθμό και φτιάξαμε φάσεις. Ξέραμε ότι η Ομόνοια χάνει και ήταν ένα κίνητρο για εμάς να ανέβουμε στην 3η θέση. Όσον αφορά τις αλλαγές, η πρώτη ήταν αναγκαστική με τον Μυτίδη να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να σκοράρει το πρώτο και σημαντικό γκολ. μετά με τον Σκοπελίτη και τον Εγγλέζου πήραμε σταθερότητα, ελέγξαμε το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση και το αποτέλεσμα αλλά και για τον κόσμο μας που βρέθηκε εδώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.