ΚΥΠΡΟΣ

Φινκ – Καϊάφας: Τι δήλωσαν οι κόουτς των αιωνίων…

Φινκ – Καϊάφας: Τι δήλωσαν οι κόουτς των αιωνίων…

Έντονα φορτισμένος και στεναχωρημένος ο Κώστας Καϊάφα με ειρωνικό ύφος έδωσε συγχαρητήρια στην διαιτησία του αγώνα. Σημαντικό βήμα προς τον τίτλο χαρακτήρισε τη νίκη ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόρστεν Φινκ.

«Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Όσοι είδαν την σημερινή  αναμέτρηση μπορούν να καταλάβουν πολλά πράγματα», είπε στην πρόταξη των δηλώσεων του ο Κώστας Καϊάφας, ενώ στην συνέχεια όταν ο συνάδελφός του ζήτησε να διευκρινίσει ξεκαθάρισε: 

«Για να είμαι πιο ξεκάθαρος, είμαι στεναχωρημένος γιατί έχασε η ομάδα μου. Καμία σχέση με την διαιτησία. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην διαιτησία, ήταν πολύ καλή σήμερα. Της αξίζουν συγχαρητήρια».

Στο κεφάλαιο ψυχραιμία στάθηκε με την σειρά του ο Τόρστεν Φινκ: «Είδα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και διαπιστώσαμε όλοι ότι σήμερα παίζονταν πολλά. Καταλαβαίνω πως ο συνάδελφος είναι στεναχωρημένος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τον διαιτητή. Στο τέλος όμως εμείς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και καταφέραμε να κερδίσουμε. Σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος, η ψυχραιμία της ομάδας δοκιμάζεται αλλά στο τέλος την διατηρήσαμε και κερδίσαμε» . 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top