Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

 Τον Οκτώβριο του 2020, μέσω αλληλογραφίας ενημερώθηκε η Interpol Λευκωσίας, για εκζητούμενο πρόσωπο, το οποίο καταζητείτο βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, από τις Αρχές της Σλοβακίας, για υπόθεση απάτης.

 

Στις 13/10/2020, το εκζητούμενο πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στην Κύπρο βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος. Ακολούθως, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του 29χρονου και στις 11/11/2020, παραδόθηκε σε μέλη των Αρχών της Σλοβακίας που ήρθαν στην Κύπρο, τα οποία και αναχώρησαν από τη Δημοκρατία μαζί με το εκζητούμενο πρόσωπο την ίδια ημέρα.

Τον συντονισμό της συνεργασίας και επικοινωνίας με τις Αρχές της Σλοβακίας είχε διεξάγει η Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE