Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

 Τον Οκτώβριο του 2020, μέσω αλληλογραφίας ενημερώθηκε η Interpol Λευκωσίας, για εκζητούμενο πρόσωπο, το οποίο καταζητείτο βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, από τις Αρχές της Σλοβακίας, για υπόθεση απάτης.

 

Στις 13/10/2020, το εκζητούμενο πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στην Κύπρο βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος. Ακολούθως, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του 29χρονου και στις 11/11/2020, παραδόθηκε σε μέλη των Αρχών της Σλοβακίας που ήρθαν στην Κύπρο, τα οποία και αναχώρησαν από τη Δημοκρατία μαζί με το εκζητούμενο πρόσωπο την ίδια ημέρα.

Τον συντονισμό της συνεργασίας και επικοινωνίας με τις Αρχές της Σλοβακίας είχε διεξάγει η Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE