Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

Συνέλαβαν 29χρονο που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης από την Interpol

 Τον Οκτώβριο του 2020, μέσω αλληλογραφίας ενημερώθηκε η Interpol Λευκωσίας, για εκζητούμενο πρόσωπο, το οποίο καταζητείτο βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, από τις Αρχές της Σλοβακίας, για υπόθεση απάτης.

 

Στις 13/10/2020, το εκζητούμενο πρόσωπο, ηλικίας 29 ετών εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στην Κύπρο βάσει του Ευρωπαϊκού εντάλματος. Ακολούθως, ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης του 29χρονου και στις 11/11/2020, παραδόθηκε σε μέλη των Αρχών της Σλοβακίας που ήρθαν στην Κύπρο, τα οποία και αναχώρησαν από τη Δημοκρατία μαζί με το εκζητούμενο πρόσωπο την ίδια ημέρα.

Τον συντονισμό της συνεργασίας και επικοινωνίας με τις Αρχές της Σλοβακίας είχε διεξάγει η Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας – ΔΕΕ-ΔΑΣ, του Αρχηγείου Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE