Δήμ.Λεμεσού: Τα μέτρα η μόνη επιλογή για αναχαίτιση πανδημίας

Δήμ.Λεμεσού: Τα μέτρα η μόνη επιλογή για αναχαίτιση πανδημίας

Όσο σκληρά και επώδυνα κι αν είναι, τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν για τις Επαρχίες Λεμεσού – Πάφου, ήταν η μόνη επιλογή, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης.


Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες βράδυ θα τεθούν απόψε εκτάκτως, προς συζήτηση, στη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, είπε ο κ.Νικολαϊδης, προσθέτοντας πως η επιβολή τους ήταν αναγκαία για την αναχαίτιση της πανδημίας, τη διαφύλαξη της υγείας όλων και τη γρήγορη ανάκαμψη της οικονομίας,

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι «ασφαλώς θα επηρεαστεί οικονομικά η Επαρχία μας και αναμένουμε μέτρα στήριξης εργαζομένων και τοπικών επιχειρήσεων ανάλογα με τα περιοριστικά μέτρα».

Παράλληλα με τα μέτρα της κυβέρνησης, συνέχισε ο Νίκος Νικολαΐδης, ο Δήμος Λεμεσού θέτει σε επαναδραστηριοποίηση το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης, που συστάθηκε με το πρώτο κύμα της πανδημίας και το οποίο προσέφερε καθοδήγηση και υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, για εξασφάλιση ειδών πρώτης ανάγκης και για αντιμετώπιση άλλων πρακτικών δυσκολιών. Συγκεκριμένες πληροφορίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE