ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Η μάσκα και η παραβίαση του ΄κέρφιου' αναγκάζει 45 πολίτες να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Η μάσκα και η παραβίαση του ΄κέρφιου' αναγκάζει 45 πολίτες να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη

Σε 45 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. Στις 12 σήμερα το μεσημέρι αρχίζουν οι έλεγχοι σε σχέση με την μετακίνηση προσώπων από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου καθώς και μεταξύ των δύο επαρχιών .

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 06:00 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 2.164 έλεγχοι.
 
Σημείωσε ότι από τις 45 καταγγελίες πολιτών, οι 14 αφορούσαν διακινήσεις μετά την απαγόρευση διακίνησης σε όλες τις επαρχίες, οι 24 αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, οι 4 μη χρήση μάσκας σε αυτοκίνητα και άλλες 3 μη χρήση μάσκας σε υποστατικά.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 352 έλεγχοι με 15 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 301 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 439 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 378 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 492 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 77 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες.
 
Άλλους 125 ελέγχους διενήργησε η Λιμενική Αστυνομία, χωρίς να γίνουν καταγγελίες.
 
Στο μεταξύ, η Αστυνομία ανακοίνωσε χθες ότι μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας οι έλεγχοι σε σχέση με την μετακίνηση προσώπων από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου καθώς και μεταξύ των δύο επαρχιών θα αρχίσουν η ώρα 1200 σήμερα το μεσημέρι , ώστε να δοθεί ο χρόνος στους εργαζόμενους που αναφέρονται στο διάταγμα να εξασφαλίσουν την σχετική εξουσιοδότηση από τους εργοδότες τους.
(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΜΚ)
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top