ΠΑΦΟΣ: Βγήκαν για βόλτα μετά τα μεσάνυχτα και έμπλεξε 26χρονος – Στο όχημα 20χρονος και 19χρονη

ΠΑΦΟΣ: Βγήκαν για βόλτα μετά τα μεσάνυχτα και έμπλεξε 26χρονος – Στο όχημα 20χρονος και 19χρονη

Μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κάτω Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, με συνοδηγό 26χρονο και επιβάτιδα 19χρονη. 

Σε έρευνα που ακολούθησε, στη κατοχή του 26χρονου, ανευρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, καθώς επίσης και ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης, βάρους ενός περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο 26χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της μαχαιροφορίας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ καταγγέλθηκε επίσης και για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο (μετακίνηση χωρίς δικαιολογητικό). Για τον 20χρονο και τη 19χρονη δεν προέκυψε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE