ΠΑΦΟΣ: Βγήκαν για βόλτα μετά τα μεσάνυχτα και έμπλεξε 26χρονος – Στο όχημα 20χρονος και 19χρονη

ΠΑΦΟΣ: Βγήκαν για βόλτα μετά τα μεσάνυχτα και έμπλεξε 26χρονος – Στο όχημα 20χρονος και 19χρονη

Μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κάτω Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, με συνοδηγό 26χρονο και επιβάτιδα 19χρονη. 

Σε έρευνα που ακολούθησε, στη κατοχή του 26χρονου, ανευρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, καθώς επίσης και ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης, βάρους ενός περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο 26χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της μαχαιροφορίας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ καταγγέλθηκε επίσης και για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο (μετακίνηση χωρίς δικαιολογητικό). Για τον 20χρονο και τη 19χρονη δεν προέκυψε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE