ΠΑΦΟΣ: Βγήκαν για βόλτα μετά τα μεσάνυχτα και έμπλεξε 26χρονος – Στο όχημα 20χρονος και 19χρονη

ΠΑΦΟΣ: Βγήκαν για βόλτα μετά τα μεσάνυχτα και έμπλεξε 26χρονος – Στο όχημα 20χρονος και 19χρονη

Μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Κάτω Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, με συνοδηγό 26χρονο και επιβάτιδα 19χρονη. 

Σε έρευνα που ακολούθησε, στη κατοχή του 26χρονου, ανευρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, καθώς επίσης και ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης, βάρους ενός περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο 26χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της μαχαιροφορίας και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ καταγγέλθηκε επίσης και για τον περί λοιμοκάθαρσης νόμο (μετακίνηση χωρίς δικαιολογητικό). Για τον 20χρονο και τη 19χρονη δεν προέκυψε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE