Ένα περιστατικό κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Παρασκευή

Ένα περιστατικό κορωνοϊού στα κατεχόμενα την Παρασκευή

Ένας άνθρωπος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στα κατεχόμενα την Παρασκευή (13/11).

Αυτό ανακοίνωσε σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί, σημειώνοντας ότι το τελευταίο 24ώρο έγιναν 2.653 τεστ.

Το περιστατικό αφορά επιβάτη που έφτασε στα κατεχόμενα μέσω αεροδρομίου.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 943 ενώ 5 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο COVID-19.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE