ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός παρακινούσε για νέα έκτροπα σε διαδήλωση κατά του κορωνοϊού - Τον 'τσίμπησαν' από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός παρακινούσε για νέα έκτροπα σε διαδήλωση κατά του κορωνοϊού - Τον 'τσίμπησαν' από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Αναρτήσεις που καλούσαν το κοινό να προβεί σε ζημιές εναντίων της Αστυνομίας αλλά και γενικόετρα, έκαψαν 22χρονο.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 22χρονος Ελληνοκύπριος παρακινούσε με αναρτήσεις του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, να παρευρεθεί κόσμος σε αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του κορωνοϊού και να προχωρήσει σε παρόμοια περιστατικά όπως αυτά που έγιναν πριν περίπου 10 ημέρες στην πόλη της Λεμεσού.

Στην ανάρτησή του, μάλιστα, μιλούσε για συγκεκριμένες ζημιές εναντίον της Αστυνομιας, όπως η επανάληψη του καψίματος περιπολικού.

Ο νεαρός κλήθηκε για ανάκριση, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Θα κλητευθεί αργότερα ενώπιων δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, με την ίδια διαδικασία καλέστηκαν και άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE