ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός παρακινούσε για νέα έκτροπα σε διαδήλωση κατά του κορωνοϊού - Τον 'τσίμπησαν' από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός παρακινούσε για νέα έκτροπα σε διαδήλωση κατά του κορωνοϊού - Τον 'τσίμπησαν' από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Αναρτήσεις που καλούσαν το κοινό να προβεί σε ζημιές εναντίων της Αστυνομίας αλλά και γενικόετρα, έκαψαν 22χρονο.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 22χρονος Ελληνοκύπριος παρακινούσε με αναρτήσεις του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, να παρευρεθεί κόσμος σε αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του κορωνοϊού και να προχωρήσει σε παρόμοια περιστατικά όπως αυτά που έγιναν πριν περίπου 10 ημέρες στην πόλη της Λεμεσού.

Στην ανάρτησή του, μάλιστα, μιλούσε για συγκεκριμένες ζημιές εναντίον της Αστυνομιας, όπως η επανάληψη του καψίματος περιπολικού.

Ο νεαρός κλήθηκε για ανάκριση, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Θα κλητευθεί αργότερα ενώπιων δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, με την ίδια διαδικασία καλέστηκαν και άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.