ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός παρακινούσε για νέα έκτροπα σε διαδήλωση κατά του κορωνοϊού - Τον 'τσίμπησαν' από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεαρός παρακινούσε για νέα έκτροπα σε διαδήλωση κατά του κορωνοϊού - Τον 'τσίμπησαν' από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Αναρτήσεις που καλούσαν το κοινό να προβεί σε ζημιές εναντίων της Αστυνομίας αλλά και γενικόετρα, έκαψαν 22χρονο.

Όπως πληροφορούμαστε, ο 22χρονος Ελληνοκύπριος παρακινούσε με αναρτήσεις του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, να παρευρεθεί κόσμος σε αυριανή εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του κορωνοϊού και να προχωρήσει σε παρόμοια περιστατικά όπως αυτά που έγιναν πριν περίπου 10 ημέρες στην πόλη της Λεμεσού.

Στην ανάρτησή του, μάλιστα, μιλούσε για συγκεκριμένες ζημιές εναντίον της Αστυνομιας, όπως η επανάληψη του καψίματος περιπολικού.

Ο νεαρός κλήθηκε για ανάκριση, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Θα κλητευθεί αργότερα ενώπιων δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, με την ίδια διαδικασία καλέστηκαν και άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE