ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε έξω και είδε τον θείο του χτυπημένο - Μαρτυρία για ξυλοδαρμό από 2 πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βγήκε έξω και είδε τον θείο του χτυπημένο - Μαρτυρία για ξυλοδαρμό από 2 πρόσωπα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε άνδρας, ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από δύο πρόσωπα, τα οποία και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην Λεμεσό γύρω στις 11:30 το πρώι της Παρασκευής (13/11) και έγινε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία από τον χτυπημένο παραπονούμενο και τον ανιψιό του. 

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε από τον ανιψιό του αιμόφυρτος, αφού άκουσε φασαρία και βγήκε στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει.

Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο και έφθασε στη σκηνή η Αστυνομία.

Ο αιμόφυρτος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο. Κρατήθηκε για προληπτική νοσηλεία.

Κατόπιν εξασφάλισης μαρτυριών, η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικά εντάλματα σύλληψης και αναζητεί δύο πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE