ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κι άλλη υπόθεση με κροτίδες - Εντόπισαν στην κατόχή του απίστευτα μεγάλο αριθμό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κι άλλη υπόθεση με κροτίδες - Εντόπισαν στην κατόχή του απίστευτα μεγάλο αριθμό

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σήμερα Παρασκευή (13/11) μετά από πληροφορία, πρόσωπο ηλικίας 48 ετών, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, το οποίο είχε στην κατοχή του 7,000 κροτίδες.

Ο 48χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, ενώ όπως διαπιστώθηκε, εισήλθε και παραμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE