ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιος να του το ‘λεγε του Τορναρίτη: H ανάρτηση μετά την Ομόνοια για… Πετράκη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποιος να του το ‘λεγε του Τορναρίτη: H ανάρτηση μετά την Ομόνοια για… Πετράκη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ντόρο και αντιδράσεις προκάλεσε η είδηση ότι ο Απόλλωνας είναι έτοιμος να πληρώσει την ρήτρα του Γιάννη Πετράκη και να τον… αρπάξει ουσιαστικά από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Από την στιγμή που βγήκε το διαζύγιο με Σωφρόνη στον Απόλλωνα έψαχναν τον ιδανικό αντικαταστάτη και όπως φαίνεται κατέληξαν στον τεχνικό του Ολυμπιακού, γεγονός που έφερε και την οργισμένη αντίδραση του ισχυρού παράγοντα των μαυροπρασίνων, Χριστόφορου Τορναρίτη.

Ο Τορναρίτης αντιδρά για τον τρόπο που προσέγγισε ο Απόλλωνας και άφησε αιχμές με ανάρτηση του για το όλο θέμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Πηγαίνοντας περίπου 12 μέρες πίσω χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση Τορναρίτη μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας όταν είχε γράψει για τον Ελλαδίτη κόουτς σε ανάρτηση του: «Ηγετικές ικανότητες δεν έχουν σχέση με το μέγεθος. Αλλά με την γνώση και την σοφία».

Αποθέωσε τον Ελλαδίτη τεχνικό και έμοιαζε έτοιμος να του δώσει νέο συμβόλαιο όμως τελικά φαίνεται να τον χάνει μέσα από τα χέρια του μόλις 12 μέρες μετά!

Α.Χ.

The post Ποιος να του το ‘λεγε του Τορναρίτη: H ανάρτηση μετά την Ομόνοια για… Πετράκη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top