ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λειτουργεί το lockdown στη χώρα - Μείωση κρουσμάτων

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λειτουργεί το lockdown στη χώρα - Μείωση κρουσμάτων

Πτώση κατέγραψε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού και των εισαγωγών στα νοσοκομεία στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας της καθολικής καραντίνας που επιβλήθηκε στη Γαλλία, έδειξαν τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας σήμερα Παρασκευή (13/11).

Το υπουργείο ανακοίνωσε 23.794 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 τις τελευταίες 24 ώρες, ένας αριθμός μειωμένος από τα 33.172 χθες Πέμπτη και από τα 60.486 την περασμένη Παρασκευή.

Ο αριθμός των ανθρώπων που εισήχθησαν σε νοσοκομεία με τον ιό μειώθηκε σε 24 από 737 χθες και ο αριθμός των ασθενών με Covid-19 που εισήλθαν στις μονάδες εντατικής θεραπείας μειώθηκε σε 4 από 96 χθες και περισσότερους από 100 την ημέρα καθημερινά την περασμένη εβδομάδα.

Από την άλλη, ο αριθμός των θανάτων από νέο κορωνοϊό σε νοσοκομεία αυξήθηκε ελαφρά στους 456 από 425 χθες Πέμπτη. Η Γαλλία ανακοίνωσε, επίσης, 476 θανάτους σε οίκους ευγηρίας τις τελευταίες 3 ημέρες εκ του συνόλου των 932 θανάτων που έγιναν γνωστοί σήμερα. Ο κινητός μέσος όρος επτά ημερών των νεκρών αυξήθηκε κατά 15, στους 575, ένα επίπεδο που είχε καταγραφεί τελευταία φορά στα τέλη Απριλίου, κατά τη διάρκεια του πρώτου λοκντάουν.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top