Η αρχική ενδεκάδα του Γιόχαν Βάλεμ για το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αρχική ενδεκάδα του Γιόχαν Βάλεμ για το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Γιόχαν Βάλεμ, για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο ΓΣΠ με αντίπαλο το Λουξεμβούργο, για την 5η αγωνιστική του Nations League:

Δημητρίου, Πίττας. Χ. Σιέλης, Λαϊφης, Ν. Ιωάννου, Κ. Αρτυματάς, Κούσουλος, Αντωνίου, Μ. Ηλία, Κάστανος, Τζιωνής.

Αναπληρωματικοί: Μιχαήλ, Κυριακίδης, Κατελάρης, Χάρης Κυριάκου, Χάμπος Κυριάκου, Χριστοφή, Παπαφώτης, Μακρής, Κακουλλής, Γκόγκιτς, Θ. Ιωάννου, Λοϊζου.

Δημοσιεύτηκε από Cyprus Football Association στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

The post Η αρχική ενδεκάδα του Γιόχαν Βάλεμ για το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.