ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξέσπασμα Κύπριου φορ: «Πάλι lockdown και ερωτήματα προς αρμόδιους…»

Ξέσπασμα Κύπριου φορ: «Πάλι lockdown και ερωτήματα προς αρμόδιους…»

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Κύπριο επιθετικό του Διγενή Μόρφου, Ανδρέα Κυπριανού, ο οποίος αναφέρει τα εξής: 

«Ποδοσφαιριστής Κύπρου Β κατηγορίας και κάτω, η πραγματικότητα.
12 του Μάρτη 2020 μας ανακοινώνει η ομοσπονδία lockdown για θέματα υγείας. (χάνουμε μισθούς 3 μηνών. Μετά επίδομα ανεργίας.
15 Ιουλίου ξεκινάμε πλέον για μια νέα αγωνιστική παρουσία στα 31 μας πλέον, διανύοντας τα τελευταία χρόνια, τα τελευταία μας παιχνίδια και όπως όλοι ξέρουν που έχουν ασχοληθεί με επαγγελματικό αθλητισμό το τέλος μετά τα 31 είναι ποιο κοντά από ποτέ. Στις 9 του Νοέμβρη πάλι lockdown και έρχομαι εγώ να κάνω τα εξής ερωτήματα στους αρμόδιους του κάθε υπουργείου και της κάθε ομοσπονδίας.
1. Η εξωτερική άσκηση και η εξωτερική δουλειά είναι πιο επικίνδυνη από την εσωτερική εργασία?
2. Το να δουλεύεις σ ένα γραφείο είναι ποιο ασφαλές από τον εξωτερικο χώρο.
3. Το ποδόσφαιρο στην Α κατηγορία μόνο έχει ζωή στην Κύπρο, που στην ουσία εργοδότη το 80/100 ξένους ποδοσφαιριστές
4 .Ξέρετε ότι το ποδόσφαιρο στη Β Γ δ κατηγορία Αποτελείται από το 95/100 από Κυπρίους ποδοσφαιριστές
5. Ο επαγγέλματιας ποδοσφαιριστής Κυριοι πώς θα ζήσει τα παιδιά του.
Ξέρετε το σχολείο ο γενικός μου ήταν 11 τιμή μου τζιαι καμάρι μου, δεν είναι ανάγκη να δούμε ότι κάποια πράγματα κύριοι αρμόδιοι δεν ευσταθούν.
Δεν χρειαζεται να τελειώσεις πανεπιστήμιο για να καταλάβεις ότι υπάρχουν τεράστια κενά σε όλα αυτά που μας λέτε.
Υγ. Χάσαμε περίπου 4 μισθούς πέρσι θα χάσουμε όπως ακούμε και φέτος αλλα τόσα λεφτά μπορεί και περισσότερα (Μιλάω για τους καθαρά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές) Κύριοι αρμόδιοι να ρωτήσω κάτι???
Υγ. Εν ζηθκιανευκω ούτε θα ζηθκιανεψω δόξα τω θεώ σιερκα εχω να δουλέψουν αν σταματήσουμε το ποδόσφαιρο 3 4 χρόνια πιο νωρίς. απλά μιλά η φωνή της λογικής
Στην ίδια πόλη επιτρέπονται 20 εργαζόμενοι μέσα σε ένα κτήριο αλλά απαγορεύονται 20 ποδοσφαιριστές έξω σε ένα γήπεδο! #LetMeWork #LetMeTrain #RespectFootballers #RespectAthletes #WhatsTheDifference».

The post Ξέσπασμα Κύπριου φορ: «Πάλι lockdown και ερωτήματα προς αρμόδιους…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top