Σε απομόνωση ο Μπόρις Τζόνσον λόγω επαφής με φορέα κορωνοϊού

Σε απομόνωση ο Μπόρις Τζόνσον λόγω επαφής με φορέα κορωνοϊού

Σε αυτοαπομόνωση τέθηκε ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο φορέα του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής η Ντάουνινγκ Στριτ.

 

Ο Βρετανός ηγέτης ειδοποιήθηκε ότι πρέπει να μείνει σε καραντίνα από το πρόγραμμα ιχνηλάτησης του εθνικού συστήματος υγείας NHS.

Ο 56χρονος κ. Τζόνσον δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα της νόσου και αισθάνεται καλά. Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Μαρτίου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και είχε νοσηλευτεί επί ημέρες, τρεις εκ των οποίων τις είχε περάσει σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Αναμένεται να συνεχίσει να εργάζεται για τις επόμενες ημέρες από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Το πρωί της Πέμπτης είχε συναντηθεί με ομάδα Συντηρητικών βουλευτών για 35 λεπτά. Μεταξύ αυτών ήταν και ο βουλευτής Λι Άντερσον, που αργότερα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE