ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας για τεστ εργαζομένων - Πού θα στηθούν και ποιοι θα εξετάζονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας για τεστ εργαζομένων - Πού θα στηθούν και ποιοι θα εξετάζονται

Την αύξηση των σταθμών δειγματοληψίας αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας, ενισχύοντας το πρόγραμμα για τη δειγματοληψία που διενεργείται σε εργαζόμενους που εμπίπτουν στις κατηγορίες εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς την Επαρχία Λεμεσού και Πάφου. 

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο ς ενημερώνει ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αύριο, 17 Νοεμβρίου 2020, στη Επαρχία Λεμεσού, από τις 08: 00 μέχρι τις 14:00, θα λειτουργήσουν οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας, στο χώρο στάθμευσης της πρώην υπεραγοράς Πισσαρίδη (παρά κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας) και στο χώρο στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας.
 
Η δειγματοληψία στις υπόλοιπες Επαρχίες θα συνεχιστεί αύριο σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.