ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας για τεστ εργαζομένων - Πού θα στηθούν και ποιοι θα εξετάζονται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας για τεστ εργαζομένων - Πού θα στηθούν και ποιοι θα εξετάζονται

Την αύξηση των σταθμών δειγματοληψίας αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας, ενισχύοντας το πρόγραμμα για τη δειγματοληψία που διενεργείται σε εργαζόμενους που εμπίπτουν στις κατηγορίες εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς την Επαρχία Λεμεσού και Πάφου. 

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο ς ενημερώνει ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αύριο, 17 Νοεμβρίου 2020, στη Επαρχία Λεμεσού, από τις 08: 00 μέχρι τις 14:00, θα λειτουργήσουν οκτώ σταθμοί δειγματοληψίας, στο χώρο στάθμευσης της πρώην υπεραγοράς Πισσαρίδη (παρά κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας) και στο χώρο στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας.
 
Η δειγματοληψία στις υπόλοιπες Επαρχίες θα συνεχιστεί αύριο σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE