ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικός ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετικός ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Δημόκριτος Ζερβάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχηγός της Ε.Φ, υποβλήθηκε σε τεστ, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών που βρισκόταν στην Κύπρο και υπήρξε ενημέρωση πως ένα μέλος της ήταν θετικός.

Για τον ίδιο λόγο σε αυτοπεριορισμό έχει μπει και ο Υπουργός Άμυνας  Χαράλαμπος Πετρίδης και περίπου άλλα δέκα άτομα που είχαν στενή επαφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE