Αδελφό της θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της η Κύπρια τραγουδίστρια

Αδελφό της θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της η Κύπρια τραγουδίστρια

Η γνωστή Κυπρία ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, σε χθεσινή συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» αποκάλυψε ότι θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Θεοφάνους ως αδελφό της.

“Ο Γιώργος για μένα είναι όπως είναι ο γιος μας, ο Άγγελος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ…Είναι αδελφός…Και μην τα βρήκαμε μαζί…Βλέπω την αλήθεια του. Είμαστε όπως τη οικογένεια».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE