Αδελφό της θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της η Κύπρια τραγουδίστρια

Αδελφό της θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της η Κύπρια τραγουδίστρια

Η γνωστή Κυπρία ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, σε χθεσινή συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» αποκάλυψε ότι θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Θεοφάνους ως αδελφό της.

“Ο Γιώργος για μένα είναι όπως είναι ο γιος μας, ο Άγγελος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ…Είναι αδελφός…Και μην τα βρήκαμε μαζί…Βλέπω την αλήθεια του. Είμαστε όπως τη οικογένεια».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE