Αδελφό της θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της η Κύπρια τραγουδίστρια

Αδελφό της θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της η Κύπρια τραγουδίστρια

DATA[

Η γνωστή Κυπρία ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, σε χθεσινή συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» αποκάλυψε ότι θεωρεί πλέον τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Θεοφάνους ως αδελφό της.

“Ο Γιώργος για μένα είναι όπως είναι ο γιος μας, ο Άγγελος. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ…Είναι αδελφός…Και μην τα βρήκαμε μαζί…Βλέπω την αλήθεια του. Είμαστε όπως τη οικογένεια».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE