Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξή έδωσε πρόσφατα ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Σχοινιού. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι λόγω της πανδημίας οι εργασίες της παιδικής σκηνής του Δώρου Κυριακίδη έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα να είναι αυτό το διάστημα κλεισμένος στο σπίτι.

Μιλώντας για τη προσωπική του ζωή, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι ήταν επιλογή του να μην κάνει παντρευτεί και να κάνει παιδιά.  «Ίσως εάν δεν είχα ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, να είχα κάνει παιδιά. Και εάν είχα κάνει παιδιά, σίγουρα θα ήμουν χαζομπαμπάς”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE