Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

Ο Κύπριος ηθοποιός που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια, λόγω του θεάτρου ;

DATA[

Μια αποκαλυπτική συνέντευξή έδωσε πρόσφατα ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Σχοινιού. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι λόγω της πανδημίας οι εργασίες της παιδικής σκηνής του Δώρου Κυριακίδη έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα να είναι αυτό το διάστημα κλεισμένος στο σπίτι.

Μιλώντας για τη προσωπική του ζωή, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε ότι ήταν επιλογή του να μην κάνει παντρευτεί και να κάνει παιδιά.  «Ίσως εάν δεν είχα ασχοληθεί με το παιδικό θέατρο, να είχα κάνει παιδιά. Και εάν είχα κάνει παιδιά, σίγουρα θα ήμουν χαζομπαμπάς”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE