ΚΟΦΙΝΟΥ: Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για τους θετικούς στον κορωνοϊό μετανάστες που απειλούσαν και προκάλεσαν ένταση

ΚΟΦΙΝΟΥ: Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για τους θετικούς στον κορωνοϊό μετανάστες που απειλούσαν και προκάλεσαν ένταση

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκαν οι διωκτικές Αρχές μετά την πληροφορία πως 16 μετανάστες στο Κέντρο Φιλοξενίας στην Κοφίνου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και αρνούνταν να μεταφερθούν για περίθαλψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας τα εν λόγω πρόσωπα δεν αποδέχονταν να μετακινηθούν με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν διαπραγματευτές της Αστυνομίας, όπου μετά από διάλογο οι 13 μεταπείστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Eden Resory ενώ οι άλλοι τρεις από αυτoύς προκαλούσαν ένταση και απειλούσαν με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε 20 μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας καθώς και άντρες της ΜΜΑΔ βρέθηκαν στο χώρο φιλοξενίας στη Κοφίνου όπου επέβαλαν την τάξη, κατευνάστηκαν τα πνεύματα και έληξε το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE